Aanbod | Onze diensten

Keuken wrappen Den haag

keuken wrappen den haag

In 1 dag, jouw keuken in Den Haag gewrapped!

Ben je toe aan een nieuwe look voor je keuken? Laat Gewoonwrap je keuken in Den Haag transformeren! Binnen één dag ziet je keuken er weer helemaal modern en als nieuw. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en samen met jou tot de perfecte keuken te komen. Kies uit ons brede assortiment van meer dan 200 hoogwaardige interieurfolies.

Met onze gegarandeerde kwaliteit en vakkundige montage bieden wij standaard 6 jaar garantie op al ons werk!

Snel, direct contact

Snel, direct persoonlijk contact? Neem contact met ons op via Whatsapp en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Vergeet niet wat foto’s van je keuken mee te sturen, zodat we gelijk naar jouw specifieke keuken kunnen kijken.

Persoonlijk, direct contact

Liever iemand spreken? We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 16 00 49 41.

Voor snelle vragen is bellen handig, maar om een offerte te kunnen maken voor jouw specifieke keuken, hebben wij extra informatie nodig zoals foto’s.

Contact via mail

Uiteraard kun je ook cotnact met ons opnemen via de mail. 

Stuur vooral ook gelijk wat foto’s en afmetingen van je keuken mee, zodat we gelijk een offerte op maat kunnen maken.

Jouw keuken weer als nieuw met keukenwrap?

Past jouw keuken eigenlijk niet meer helemaal bij deze tijd of jouw smaak, maar is hij nog te goed om weg te doen? Dan is het laten wrappen van je keuken waar jij naar opzoek bent! 

Je keuken laten wrappen kost namelijk een fractie van de prijs, maar geeft hetzelfde resultaat als een nieuwe keuken: modern, fris en weer helemaal in jouw stijl! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het wrappen van keukens, dus zijn zij vaak al in 1 dag klaar en geven wij standaard 6 jaar garantie op ons werk!

Benieuwd naar wat wij voor jouw keuken in Den Haag kunnen betekenen? Geef ons vooral even een belletje!

Keukenwrap before / after

Je auto wrappen, dat hoor je wel vaker, maar het wrappen van keukens is niet altijd het eerste waar mensen aan denken als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken. Jammer eigenlijk! Want voor een fractie van de kosten, kan je keuken weer als nieuw aanvoelen.

Nieuwsgierig naar hoe keukenwrap jouw keuken kan transformeren? Neem dan een kijkje naar deze voor- en na-foto’s van keukens in Den Haag.

Voor Na
Voor Na
Voor Na

Kosten keuken wrappen den haag

De kosten voor het laten wrappen van je keuken in Den Haag zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, de grootte van de keuken en of je de binnenkant van de kastjes wilt mee wilt nemen bij het wrappen. Onze vanaf prijs is €699,-, maar om een nauwkeurige prijs te kunnen geven, hebben we meer details nodig over je specifieke wensen.

Je kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, helemaal gratis! Zorg ervoor dat je wat foto’s van je keuken toevoegt aan de aanvraag, zodat we alle benodigde informatie meteen bij de hand hebben.

Contact

Kosten keukenwrappen den haag

De kosten voor het laten wrappen van je keuken in Den Haag zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, de grootte van de keuken en of je de binnenkant van de kastjes wilt mee wilt nemen bij het wrappen. Onze vanaf prijs is €699,-, maar om een nauwkeurige prijs te kunnen geven, hebben we meer details nodig over je specifieke wensen.

Je kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, helemaal gratis! Zorg ervoor dat je wat foto’s van je keuken toevoegt aan de aanvraag, zodat we alle benodigde informatie meteen bij de hand hebben.

Contact

200+ A kwaliteit interieur folies

Op de markt zijn talloze interieurfolies verkrijgbaar, variërend van hoge kwaliteit tot minderwaardige. Aangezien je niet jaarlijks je keuken wilt laten wrappen, gebruiken wij bij Gewoonwrap uitsluitend keukenfolies van A+ kwaliteit. Deze folies komen standaard met een garantie van 6 jaar, maar bij normaal gebruik kunnen ze zeker 10 jaar meegaan.

Bekijk hieronder een selectie uit ons assortiment van meer dan 200 verschillende folies.

Waar wij voor staan

Wij geven standaard 6 jaar garantie op ons werk!

Vaak is je keuken al binnen 1 dag klaar.

Wij hebben al jarenlange ervaring met het keukenwrappen.

Wrappen is veel voordeliger dan een nieuwe keuken.

Faq

Veelgestelde vragen

Is Gewoonwrap in alleen in Den Haag actief?

Wij zijn zelf gevestigd in Den Haag, maar werken door heel Nederland. Als u in Den Haag en omstreken woont is het voordeel dat onze reistijd kort is, waardoor we een scherper tarief kunnen rekenen. 

Woont u niet in Den Haag? Geen probleem, we komen graag naar u toe!

We geloven in maatwerk. Daarom hebben wij geen vaste prijs voor keuken wrappen Den Haag, maar maken we een offerte op basis van jouw keuken en wensen. Samen met jou creëren we een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Als vanaf prijs hanteren wij een prijs van €699,-. 

Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Wij adviseren om biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel te gebruiken. U kunt dit het beste combineren met warm water en een schoonmaakdoekje. Wij raden aan om geen chloor en/of bleek te gebruiken, om schade te voorkomen.

We gebruiken alleen interieurfolies van de hoogste kwaliteit. Omdat wij zo geloven in dit product, geven wij standaard 6 jaar garantie, maar in principe moet de wrap makkelijk 10 jaar mee kunnen gaan!

Zelf wrappen kan, maar is niet aan te raden. Het is een zeer secuur klusje omdat de kleinste oneffenheden of imperfecties het hele aanzicht al kunnen verpesten.

Omdat wij het al jaren doen, garanderen we een strak eindresultaat en ben je van begin tot eind ontzorgt. We zijn vaak al binnen 1 dag klaar!

Keukenwrap is erg duurzaam. Niet alleen omdat het product eindeloos mee gaat, maar ook omdat het de levensduur van je keuken verlengd waardoor jij geen nieuwe hoeft te kopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonee!