faq

Veelgestelde vragen

Het wrappen van je keuken kan vragen oproepen. Dat begrijpen we! Daarom geven wij hieronder antwoordt op de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op via mail, telefoon of whatsapp!

Algemeen

Waarom wrappen en geen nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken kost veel geld en levert veel gedoe op, daar moet je maar net zin in hebben. Wrappen heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hele nieuwe keuken: Je kunt je keuken volledig naar eigen smaak customizen. Je kunt kiezen uit honderden kleuren en reliëfjes, voor ieder wat wils. Binnen drie dagen heb je de look en feel van een nieuwe keuken. Geen weken van verbouwing dus! Je kunt een duurdere look realiseren voor relatief minder geld. Wil je bijvoorbeeld een marmeren look, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Omdat elke keuken uniek is hanteren wij geen vaste prijzen. Er zijn verschillende factoren die meespelen: de grootte van de keuken, de bewerkelijkheid en welke kleur of motief je wil. Ook houden we rekening met de reisafstand. We werken met een vanaf-prijs van €699,-, maar om het juiste tarief te bepalen hebben we altijd de afmetingen en foto’s van de keuken nodig. Elke keuken is anders!

Een keukenwrap geeft uw keuken een compleet nieuw design, doordat er hoge kwaliteitsfolie wordt aangebracht op de kasten en lades! Met een keukenwrap krijgt uw keuken een prachtig nieuwe uitstraling voor een veel lagere prijs dan een nieuwe keuken.

Ja, bedrijven zijn net als particulieren van harte welkom om een offerte aan te vragen.

Wij zijn doorgaans in één volle dag klaar met de keuken, maar het kan zijn dat we één of twee dagen langer bezig zijn. Dat hangt af van onder andere de grootte en indeling van je keuken.

Wij wrappen keukens door het hele land. We leveren onze service ook in een deel van België.

Bij sommige kaderkeukens is het mogelijk om een wrap aan te brengen. We moeten de keuken zien om u het antwoord te kunnen geven. Stuur ons gerust een e-mail/ whatsapp bericht met foto van je keuken.

Wij wrappen standaard de volledige buitenkant, zijkanten en alle zichtbare delen van de keuken. De binnenkant kunnen we mee wrappen als dit de wens van de klant is, echter zorgt dit wel voor een meerprijs, omdat twee keer zo veel folie nodig is.

Ja, wij wrappen in de meeste gevallen ook keukenbladen en/of achterwand. Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan het blad/achterwand gemaakt is.

Houdt er rekening mee als wij het blad komen wrappen dat de spoelbak, kraan en kookplaat gedemonteerd moeten zijn. Dit doen wij zelf niet.

Wij kunnen je zeker helpen bij het kiezen van de juiste, nieuwe kleur voor jouw keuken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wil je online alvast meer bekijken, dan kan dat via onze “MATERIALEN” pagina.  

Wij adviseren om biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel te gebruiken. U kunt dit het beste combineren met warm water en een schoonmaakdoekje. Wij raden aan om geen chloor en/of bleek te gebruiken, om schade te voorkomen.

Samen een prachtige keuken maken!

Samen met Gewoonwrap een prachtige keuken maken, begin vandaag!

Garantie

Hoe lang gaat de wrap mee?

Bij normaal gebruik blijft de folie minimaal tien jaar mooi, maar met goed onderhoud moet het langer kunnen. Gebruik je gezond verstand bij het gebruik en onderhoud van de folie en bekijk onze schoonmaaktips bij materialen.

Zes jaar! Wij vertrouwen volledig op het sterke folie dat wij gebruiken en onze eigen applicatiekracht. Doordat wij op de juiste manier wrappen en kwaliteit aanbieden, durven we het aan zes jaar garantie te geven op ons werk. 

Nee. Bij normaal schoonmaakgedrag niet, tenzij je op een hoekje gaat schuren met een schuurspons. Gebruik tevens geen scherpe of harde materialen. Nadat de keukenwrap is aangebracht is het van belang om uw keuken goed te onderhouden met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

Als de folie zomaar loslaat, dan komen we zeker langs om het te repareren. Dat is namelijk niet de bedoeling! 

Om in te kunnen schatten of het herstel onder de garantie valt, vragen wij je om ons even te bellen en wat foto’s van de schade te appen. Zo kunnen we samen beoordelen of we het gratis komen herstellen.

Materialen

Welk materiaal gebruiken jullie? Waar is het van gemaakt?

Wij gebruiken speciaal voor interieur ontwikkelt folie van de beste kwaliteit. Deze folie heeft een extra dikke laminaatlaag, met een sterk hechtende lijmlaag.

Het materiaal is kras- en stootbestendig en blijft, bij normaal gebruik, zeker tien jaar goed.

Wij gebruiken hoogwaardige interieurfoliën, zodat je na het wrappen nog jaren van je “nieuwe” keuken kunt genieten. Bij normaal gebruik blijft de folie minimaal tien jaar mooi, maar met goed onderhoud moet het langer kunnen.

Ons assortiment interieurfolies bevat ruim 200 verschillende kleuren en texturen. Van mat tot glossy en van glad tot texturen.

Je vindt onze foliën op de materialen pagina.

Nee, op de folie die wij gebruiken blijven geen vingerafdrukken achter. 

Wij adviseren om biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel te gebruiken. U kunt dit het beste combineren met warm water en een schoonmaakdoekje. Wij raden aan om geen chloor, bleek en
harde sponzen te gebruiken om schade te voorkomen.

stuur ons een bericht

Contact

Neem
contact
met ons op