Aanbod | Onze diensten

Keukenkastjes wrappen

image00031

Upgrade jouw keuken door het wrappen van keukenkastjes!

De keuken is voor veel mensen het middelpunt van een huis. Voor alle gelegenheden en elke dag wordt er gebruik van gemaakt, van functioneel koken even snel tussendoor tot lekker uitgebreid dineren. Elke dag is de keuken opnieuw belangrijk. En niets is erger dan een saaie, ouderwetse en kleurloze keuken die niet meegegaan is met de tijd. Bij Gewoonwrap bieden wij een hele simpele maar zeer effectieve oplossingen om dit op te lossen, zo kunnen wij namelijk alle keukenkastjes wrappen waardoor je binnen een handomdraai en voor relatief weinig geld een gloednieuwe uitziende keuken hebt!

Waarom keukenkastjes wrappen?

1. Betaalbaar. Een keukenrenovatie kan zeer duur zijn, maar met wrappen van keukenkastjes ervaar je de transformatie zonder de hoge kosten. Onze wraps zijn niet alleen betaalbaar, maar bieden ook duurzame resultaten die jarenlang meegaan.

2. Duurzaam. Onze folies die over de keukenkastjes gaan zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik in de keuken. Of het nu gaat om weerstand tegen krassen, vlekken of vocht, onze wraps bieden duurzaamheid met behoud van stijl.

3. Keuzevrijheid. Bij Gewoonwrap vinden we keuzevrijheid heel belangrijk, iedereen heeft namelijk letterlijk en figuurlijk een andere smaak. Kies uit een breed scala aan stijlen, kleuren en texturen; wij hebben meer dan 200 verschillende folies. Of je nu een strakke, moderne uitstraling wilt of de voorkeur geeft aan een warme, klassieke sfeer, we hebben de perfecte wrap om aan jouw wensen te voldoen, kijk voor alle materialen op deze pagina.

Wat is het wrappen van keukenkastjes eigenlijk?


Het concept van wrappen is eenvoudig maar doeltreffend: je past een door jou gekozen folie toe op zowel je keukenkastjes als eventueel je aanrechtblad, waardoor de oude kleur plaatsmaakt voor een nieuwe uitstraling. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom gebruiken we uitsluitend A+-kwaliteit interieurfolie om een langdurige levensduur te waarborgen. In tegenstelling tot het wijdverspreide idee dat keukenwrappen kwetsbaar is, kunnen onze hoogwaardige folies zonder enige moeite wel tot 10 jaar meegaan!

Dus, als je bent uitgekeken op het uiterlijk van je huidige keuken, maar de functionaliteit ervan is nog helemaal in orde, dan is dit het perfecte moment om te overwegen je keuken te laten wrappen. Ontdek de talloze mogelijkheden om je keukenruimte nieuw leven in te blazen met onze duurzame en stijlvolle folies.

Kosten keuken kastjes wrappen

Aangezien elke keuken uniek is en de keukenkastjes ook, varieert de prijs voor het beplakken ervan. Wij hanteren geen vaste tarieven, omdat de kosten afhankelijk zijn van factoren zoals de grootte, indeling en complexiteit van de keuken. Voor een vrijblijvende offerte op maat stellen we deze op aan de hand van de specifieke kenmerken van de keuken en keukenkastjes. Om een nauwkeurige offerte te kunnen bieden, hebben we altijd eerst de afmetingen en foto’s van de keuken nodig, dan helpen we je graag en vrijblijvend verder!

In veel gevallen kan je bij ons al je keuken laten wrappen voor €699,-!

Contact

Kosten keuken laten wrappen

Wij begrijpen dat een keukenrenovatie aanzienlijke kosten met zich mee kan brengen. Bij Gewoonwrap willen we je laten zien dat er een alternatief is, een betaalbare oplossing die niet alleen vriendelijk is voor je portemonnee, maar ook een verbluffend resultaat oplevert. Waarom jezelf opzadelen met hoge kosten als je met Gewoonwrap jouw keuken een volledige make-over kunt geven tegen een fractie van de prijs?

Bij ons kun je je keuken al laten wrappen voor €699,-! Wij werken echter met een vanaf prijs, omdat de kosten van het laten wrappen van je keuken afhankelijk zijn van een aantal factoren; het aantal vierkantemeters dat gewrapped moet worden, de materiaalkeuze, met of zonder aanrechtwrap en hoe bewerkelijk de keuken is. Wil je dus weten wat het wrappen van jouw keuken gaat kosten? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Contact

HOE WERKT HET wrappen van keuken kastjes?

01

Allereerst brengen we het project in kaart. Ons toegewijde team staat klaar om jouw wensen te bespreken en je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte ontwerp.

02

We geloven in maatwerk. Samen met jou creëren we een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw smaak en levensstijl. U kunt kiezen uit meer dan 200 soorten A+ kwaliteit folies!

03

Ons team van experts zorgt voor een vlekkeloze installatie. We gaan pas weg als jij 100% tevreden bent. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

04

Bij Gewoonwrap houdt onze betrokkenheid niet op na de installatie. We bieden uitstekende nazorg en 6 jaar garantie.

Materiaalkeuze

Bij Gewoonwrap werken we alleen met interieurfolies van de hoogste kwaliteit. Goedkopere folies krassen namelijk makkelijk en gaan veel minder lang mee. Het materiaal waar wij mee werken gaat met gemak 10 jaar mee en is onderhoudsvriendelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken? Bekijk hier onze folies.

Naast het kiezen voor kwalitatief goede folies, is het belangrijk om de keukenwrap aan te laten brengen door een professional. Het wrappen is namelijk een secuur werkje, en de kleinste luchtbelletjes of scheurtjes kunnen het hele aanzicht al bepalen. Bij Gewoonwrap hebben wij jarenlange ervaring met het aanbrengen van de keukenwrap, waardoor we niet alleen kwaliteit kunnen garanderen, maar je keuken vaak ook al binnen 1 dag af hebben!

Onderhoudsvriendelijk

Een keuken make-over zonder stress, dat is waar we bij Gewoonwrap voor gaan. We ontzorgen je van begin tot eind; we kunnen je helpen bij de materiaalkeuze en gaan pas weg als alles opgeruimd is en naar wens is.

Wij geven standaard 6 jaar garantie op ons werk, maar de folies kunnen met gemak 10 jaar mee gaan. Schoonmaken? Gewoon met een beetje warm water, een doekje en (biologisch afbreekbaar) schoonmaakmiddel. Makkelijk toch?

Faq

Veelgestelde vragen

Is Gewoonwrap in heel Nederland actief?

Ja! We zijn zelf gevestigd in Almere, maar heel Nederland valt onder ons werkgebied. 

We geloven in maatwerk. Daarom hebben wij geen vaste prijs, maar maken we een offerte op basis van jouw keuken en wensen. Samen met jou creëren we een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Als vanaf prijs hanteren wij een prijs van €699,-.

Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Wij adviseren om biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel te gebruiken. U kunt dit het beste combineren met warm water en een schoonmaakdoekje. Wij raden aan om geen chloor en/of bleek te gebruiken, om schade te voorkomen.

We gebruiken alleen interieurfolies van de hoogste kwaliteit. Omdat wij zo geloven in dit product, geven wij standaard 6 jaar garantie, maar in principe moet de wrap makkelijk 10 jaar mee kunnen gaan!

Zelf wrappen kan, maar is niet aan te raden. Het is een zeer secuur klusje omdat de kleinste oneffenheden of imperfecties het hele aanzicht al kunnen verpesten.

Omdat wij het al jaren doen, garanderen we een strak eindresultaat en ben je van begin tot eind ontzorgt. We zijn vaak al binnen 1 dag klaar!

Keukenwrap is erg duurzaam. Niet alleen omdat het product eindeloos mee gaat, maar ook omdat het de levensduur van je keuken verlengd waardoor jij geen nieuwe hoeft te kopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonee!