Aanbod | Onze diensten

Keuken wrappen delft

keuken wrappen delft

Keukens in Delft binnen 1 dag gewrapt!

Op zoek naar een snelle en betaalbare manier om je keuken een make-over te geven? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Je keuken hoeft niet langer een bron van zorgen te zijn. Met onze keukenwraps die we kunnen plaatsen in de regio Delft geef je jouw keuken moeiteloos een frisse uitstraling, zonder het gedoe en de kosten van een volledige renovatie.

Onze keukenwraps zijn een voordelig alternatief voor het vervangen van je keuken. Of je nu verlangt naar een strakke, matte kleur of liever een luxueuze marmeren of houten uitstraling met reliëf wilt, wij hebben een breed scala aan opties om aan jouw smaak en wensen te voldoen. Laat je keuken weer stralen en geniet van een nieuwe look die perfect bij jou past zonder heel veel gedoe!

Whatsapp

Snel, direct persoonlijk contact? Neem contact met ons op via Whatsapp en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Vergeet niet wat foto’s van je keuken mee te sturen, zodat we gelijk naar jouw specifieke keuken kunnen kijken

Bellen

Liever iemand spreken? We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 16004941.

Voor snelle vragen is bellen handig, maar om een offerte te kunnen maken voor jouw specifieke keuken, hebben wij extra informatie nodig zoals foto’s

E-Mail

Uiteraard kun je ook cotnact met ons opnemen via de mail. 

Stuur vooral ook gelijk wat foto’s en afmetingen van je keuken mee, zodat we gelijk een offerte op maat kunnen maken.

Keukenkastjes wrappen Delft

Ben je op zoek naar keukenwraps in de regio van Delft? Bij Gewoonwrap heb je diverse mogelijkheden om jouw keuken een prachtige nieuwe uitstraling te geven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de frontjes van je keuken te laten wrappen, wat de meest kostenefficiënte optie is. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het aanrecht, de achterwand en zelfs de binnenkant van de kastjes mee te nemen in het wrapproces. Natuurlijk brengt dit meer werk met zich mee en is het daardoor iets duurder. Tijdens het opstellen van een offerte bespreken we graag jouw specifieke wensen. 

Naast het wrappen van keukenkastjes kunnen we ook andere delen van je interieur een nieuwe look geven. Denk hierbij aan het wrappen van boekenkasten of dressoirs waar je op uitgekeken bent. Met Gewoonwrap is het mogelijk om jouw interieur volledig naar jouw smaak te laten maken zonder daar nieuwe meubels voor aan te schaffen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken of interieur? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze interieurfolie's

Wanneer je ervoor kiest om je keuken in Delft te laten wrappen, begint het hele proces met de keuze van het materiaal. Bij Gewoonwrap hebben we een ruime voorraad van meer dan 200 verschillende folies van A+ kwaliteit. Onze hoogwaardige interieurfolies zijn zo duurzaam dat we er standaard 6 jaar garantie op bieden. 

Of je nu op zoek bent naar solide kleuren, extra matte afwerkingen, of texturen zoals hout en marmer, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Ontdek al onze beschikbare folies en geef jouw keuken een nieuwe look.

Keukenwrap voor / na

Kun je je nog moeilijk voorstellen wat voor gigantisch verschil het wrappen van je keuken kunt maken? Onze ervaring is namelijk dat mensen hun oude keuken bijna niet meer herkennen! Bekijk deze voor/na’s om het verschil voor jezelf te zien!

Voor Na
Voor Na
Voor Na

Kosten keuken wrappen Delft

Iedere keuken is uniek, waardoor de kosten voor het laten wrappen van jouw keuken in Delft kunnen variëren. Overweeg je alleen de frontjes te laten wrappen, of wil je ook het aanrecht meenemen? De grootte van je keuken speelt ook een rol bij het bepalen van de prijs.

Onze startprijs begint bij €699,-, maar voor een nauwkeurige prijsopgave voor jouw keuken, nodigen we je uit om ons contactformulier in te vullen en vooral foto’s van je keuken toe te voegen.

Contact

Waar wij voor staan

Wij geven standaard 6 jaar garantie op ons werk!

Vaak is je keuken al binnen 1 dag klaar.

Wij hebben al jarenlange ervaring met het keukenwrappen.

Wrappen is veel voordeliger dan een nieuwe keuken.

Faq

Veelgestelde vragen

Is Gewoonwrap in alleen in Delft actief?

Wij zijn zelf gevestigd in regio Den Haag, maar werken door heel Nederland. Als u in Delft en omstreken woont is het voordeel dat onze reistijd kort is, waardoor we een scherper tarief kunnen rekenen. 

Woont u niet in Delft? Geen probleem, we komen graag naar u toe!

We geloven in maatwerk. Daarom hebben wij geen vaste prijs, maar maken we een offerte op basis van jouw keuken en wensen. Samen met jou creëren we een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Als vanaf prijs hanteren wij een prijs van €699,-.

Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Wij adviseren om biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel te gebruiken. U kunt dit het beste combineren met warm water en een schoonmaakdoekje. Wij raden aan om geen chloor en/of bleek te gebruiken, om schade te voorkomen.

We gebruiken alleen interieurfolies van de hoogste kwaliteit. Omdat wij zo geloven in dit product, geven wij standaard 6 jaar garantie, maar in principe moet de wrap makkelijk 10 jaar mee kunnen gaan!

Zelf wrappen kan, maar is niet aan te raden. Het is een zeer secuur klusje omdat de kleinste oneffenheden of imperfecties het hele aanzicht al kunnen verpesten.

Omdat wij het al jaren doen, garanderen we een strak eindresultaat en ben je van begin tot eind ontzorgt. We zijn vaak al binnen 1 dag klaar!

Keukenwrap is erg duurzaam. Niet alleen omdat het product eindeloos mee gaat, maar ook omdat het de levensduur van je keuken verlengd waardoor jij geen nieuwe hoeft te kopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonee!