over ons

over gewoonwrap

Bij Gewoonwrap geloven we dat je je goed moet voelen in je keuken – het is immers de centrale plek van je huis. Veel mensen willen daarom na verloop van tijd graag een nieuwe keuken, maar waarom zou je heel veel geld en moeite steken in het verbouwen van je hele keuken wanneer je hem ook gewoon kunt wrappen?

Door je keuken te wrappen heb je het gevoel van een nieuwe keuken, zonder de kosten en moeite ervan. We geven je keuken een hele nieuwe look zonder dat er een hele lange verbouwing aan vast zit. Geef binnen 1 dag een compleet nieuwe look aan je keuken.

onze expertises

Waarom gewoonwrap

Geef uw keuken een gloednieuwe uitstraling voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig nieuwe uitstraling van uw keuken en een uitstekende dienstverlening! Het is onze missie om elke klant een goede oplossing te leveren, en zo nodig iets geheel nieuws te bedenken.

Je gaat een grote verandering tegemoet. Het opnieuw vormgeven van de keuken! Wij zullen er alles aan doen om de make-over in goede banen te leiden. Dit doen we door goede afspraken te maken, fijn contact met de klant te onderhouden en te zorgen voor een goede nazorg.

Wij werken uitsluitend met vakmensen en door onze jarenlange ervaring in de markt, komen we nog weinig uitdagingen tegen. Je bent bij ons in goede handen voor een kwalitatieve make-over van jouw keuken.

Samen een prachtige keuken maken!

Samen met Gewoonwrap een prachtige keuken maken, begin vandaag!

Diensten

aanbod

Keukendesign en Inspectie

We beginnen met een grondige inspectie om te bepalen of uw keuken geschikt is voor wrappen. Onze deskundige ontwerpers werken nauw met u samen om een uniek keukendesign te creëren dat bij uw stijl en behoeften past.

Keukenwrappen

Onze vakkundige vakmensen brengen hoogwaardige wrapmaterialen aan op uw keukenoppervlakken. Of u nu een modern, klassiek of aangepast ontwerp wilt, wij kunnen uw keuken een geheel nieuwe uitstraling geven zonder de kosten van een volledige renovatie.

Nazorg

We bieden nazorgdiensten om ervoor te zorgen dat uw keukenwrap er jarenlang als nieuw uitziet. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid garandeert dat uw keuken er altijd op zijn best uitziet.

stuur ons een bericht

Contact

Neem
contact
met ons op