Aanbod | Onze diensten

Keuken wrappen Amsterdam

Keuken wrappen Amsterdam

Keukens in Amsterdam binnen 1 dag gewrapt!

De keuken is een belangrijke plek in je huis, maar niet een die je vaak vervangt. Een nieuwe keuken is niet alleen erg duur, maar brengt ook veel gedoe met zich mee. Het is dan ook niet zo gek dat een keuken vaak langer blijft dan dat jij hem mooi vindt. Gewoonwrap biedt nu de oplossing: Laat je keuken in Amsterdam wrappen.

Wrappen kost een fractie van de prijs van een nieuwe keuken, maar het effect is hetzelfde: je keuken is weer helemaal naar jouw smaak! Of je nu kiest voor een egale, matte kleur, of juist marmer of hout look met reliëf, bij ons kan het allemaal!

Snel, direct contact

Snel, direct persoonlijk contact? Neem contact met ons op via Whatsapp en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Vergeet niet wat foto’s van je keuken mee te sturen, zodat we gelijk naar jouw specifieke keuken kunnen kijken

Persoonlijk, direct contact

Liever iemand spreken? We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 16004941.

Voor snelle vragen is bellen handig, maar om een offerte te kunnen maken voor jouw specifieke keuken, hebben wij extra informatie nodig zoals foto’s

Contact via mail

Uiteraard kun je ook cotnact met ons opnemen via de mail. 

Stuur vooral ook gelijk wat foto’s en afmetingen van je keuken mee, zodat we gelijk een offerte op maat kunnen maken.

(Keuken)kastjes wrappen Amsterdam

Wil je je keuken in Amsterdam laten wrappen? Dan heb je een aantal opties. Je kunt bijvoorbeeld alleen de frontjes van je keuken wrappen, dit is de meest voordelige optie. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het aanrecht, de achterwand en de binnenkant van de kastjes mee te nemen bij het wrappen. Vanzelfsprekend is dit meer werk, en dus duurder. Bij het maken van een offerte zullen we jouw wensen bespreken.

Naast het wrappen van keukenkastjes, kunt u ook de rest van uw interieur wrappen. Boekenkasten of dressoirs waar je op uitgekeken bent, kunt u weer geheel naar smaak laten maken door Gewoonwrap.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan vooral contact met ons op!

Onze interieurfolie's

Het laten wrappen van jouw keuken in Amsterdam begint bij de materiaalkeuze. Bij Gewoonwrap hebben wij meer dan 200 verschillende folies van A+ kwaliteit op voorraad. Hoogwaardige interieurfolies zijn zo sterk, dat wij er standaard 6 jaar garantie op geven.

Van solide tot extra matte kleuren en van hout textuur tot marmer, wij hebben het allemaal. Ontdek al onze folies.

Keukenwrap voor / na

Kun je je nog moeilijk voorstellen wat voor gigantisch verschil het wrappen van je keuken kunt maken? Onze ervaring is namelijk dat mensen hun oude keuken bijna niet meer herkennen! Bekijk deze voor/na’s om het verschil voor jezelf te zien!

Voor Na
Voor Na
Voor Na

Kosten keuken wrappen Amsterdam

Elke keuken is anders, dus ook de kosten voor het laten wrappen van jouw keuken in Amsterdam verschillen. Wil je bijvoorbeeld alleen de frontjes laten wrappen, of ook het aanrecht? Is jouw keuken groot of juist klein? Allemaal factoren die de prijs beïnvloeden.

Wij werken met een vanaf prijs van €699,-, maar als je een concrete prijs voor jouw keuken wil, vul dan vooral het contactformulier in en vergeet niet om foto’s van je keuken te uploaden.

Contact

Kosten keuken wrappen in Amsterdam

Elke keuken is anders, dus ook de kosten voor het laten wrappen van jouw keuken in Amsterdam verschillen. Wil je bijvoorbeeld alleen de frontjes laten wrappen, of ook het aanrecht? Is jouw keuken groot of juist klein? Allemaal factoren die de prijs beïnvloeden.

Wij werken met een vanaf prijs van €699,-, maar als je een concrete prijs voor jouw keuken wil, vul dan vooral het contactformulier in en vergeet niet om foto’s van je keuken te uploaden.

Contact

Waar wij voor staan

Wij geven standaard 6 jaar garantie op ons werk!

Vaak is je keuken al binnen 1 dag klaar.

Wij hebben al jarenlange ervaring met het keukenwrappen.

Wrappen is veel voordeliger dan een nieuwe keuken.

Faq

Veelgestelde vragen

Is Gewoonwrap in alleen in Amsterdam actief?

Wij zijn zelf gevestigd in regio Amsterdam, maar werken door heel Nederland. Als u in Amsterdam en omstreken woont is het voordeel dat onze reistijd kort is, waardoor we een scherper tarief kunnen rekenen. 

Woont u niet in Amsterdam? Geen probleem, we komen graag naar u toe!

We geloven in maatwerk. Daarom hebben wij geen vaste prijs, maar maken we een offerte op basis van jouw keuken en wensen. Samen met jou creëren we een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Als vanaf prijs hanteren wij een prijs van €699,-.

Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Wij adviseren om biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel te gebruiken. U kunt dit het beste combineren met warm water en een schoonmaakdoekje. Wij raden aan om geen chloor en/of bleek te gebruiken, om schade te voorkomen.

We gebruiken alleen interieurfolies van de hoogste kwaliteit. Omdat wij zo geloven in dit product, geven wij standaard 6 jaar garantie, maar in principe moet de wrap makkelijk 10 jaar mee kunnen gaan!

Zelf wrappen kan, maar is niet aan te raden. Het is een zeer secuur klusje omdat de kleinste oneffenheden of imperfecties het hele aanzicht al kunnen verpesten.

Omdat wij het al jaren doen, garanderen we een strak eindresultaat en ben je van begin tot eind ontzorgt. We zijn vaak al binnen 1 dag klaar!

Keukenwrap is erg duurzaam. Niet alleen omdat het product eindeloos mee gaat, maar ook omdat het de levensduur van je keuken verlengd waardoor jij geen nieuwe hoeft te kopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonee!