image00010

Over het project

Een saaie witte keuken is getransformeerd in een stijlvolle, eigentijdse ruimte dankzij de magie van Gewoonwrap. Onze toegewijde experts hebben deze keuken omgetoverd met een verbluffende mat grijze look die de hele ruimte nieuw leven heeft ingeblazen.

Voorheen was deze keuken gewoonweg saai en onopvallend. Maar nu schittert hij met een verfijnde elegantie die zowel modern als tijdloos is. Het matte grijze wrapmateriaal voegt diepte en karakter toe aan de keuken, waardoor het een centraal punt in het huis is geworden waar familie en vrienden graag samenkomen.

Het gebruik van Gewoonwrap heeft niet alleen de esthetiek van de keuken verbeterd, maar het heeft ook geholpen om de levensduur van de oorspronkelijke kasten te verlengen. Ons hoogwaardige wrapmateriaal beschermt niet alleen tegen krassen en slijtage, maar is ook eenvoudig te reinigen, waardoor uw keuken er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Deze keukentransformatie is het bewijs dat een kleine verandering een groot verschil kan maken. Gewoonwrap heeft de saaiheid van wit vervangen door de verfijning van mat grijs, en het resultaat is verbluffend. Als u op zoek bent naar een manier om uw keuken nieuw leven in te blazen, is Gewoonwrap de oplossing. Laat ons uw ruimte transformeren en geniet van de prachtige resultaten. Uw keuken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Project - Een matzwarte kast!

Locatie:

Rotterdam

Ruimte:

Keuken en achterwand

Wensen:

Marmer en natuurlijke look gecombineerd

PROJECT

Before & After