Informatie over onze foliën

De materialen

Bij het wrappen van een keuken twijfel je wellicht aan de duurzaamheid. Krast de folie niet snel? Verkleurt het niet? Raakt het niet beschadigd door de warmte in de keuken? Het zal je wellicht verbazen, maar interieurfolie is enorm sterk!

Bij Gewoonwrap hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons werk, en dat begint met de materialen die we gebruiken. Wij maken louter gebruik van A+ kwaliteit interieurfolie dat met gemak 10 jaar meegaat. Daarom geven wij standaard 6 jaar garantie op ons werk. Het interieurfolie dat wij gebruiken voor het wrappen van keukens is antibacterieel, kras– en waterbestendig en waterafstotend. Daarnaast kan het folie zonder problemen temperaturen tot max 110°C weerstaan, stoot het vuil af en is het vrij van schadelijke stoffen.

Naast dat het wrappen van je keuken veel goedkoper is dan het aanschaffen van nieuwe frontjes, heeft het ook nog een groot voordeel; de wrap kan altijd weer verwijderd worden. Waar je bij frontjes vast zit aan de gekozen kleur, kun je bij wrap altijd weer van kleur veranderen als jouw smaak veranderd! Interieurfolie is daarnaast ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Bij Gewoonwrap beschikken we over meer dan 200 verschillende folies, van mat tot glans en van solide kleuren tot prachtige texturen. Ons assortiment vind je hieronder.

De duurzame materialen

Kleuren

Samen een prachtige keuken maken!

Samen met Gewoonwrap een prachtige keuken maken, begin vandaag!

De duurzame materialen

Texturen

stuur ons een bericht

Contact

Neem
contact
met ons op